Raspored sati

Za učenike

RASPORED redovne nastave za učenike
TRAJANJE SATI I ODMORA
RASPORED DOPUNSKE I DODATNE NASTAVE

Za profesore

RASPORED ZA PROFESORE

Izdavanje potvrda

Dragi učenici i roditelji,

u e-Dnevniku za učenike i roditelje je napravljena nadogradnja kojom je omogućen ispis potvrda o statusu školovanja za učenike osnovnih i srednjih škola. Učenici i roditelji sada mogu kroz e-Dnevnik ispisati potvrdu u svrhu dokazivanja da je učenik u aktualnoj školskoj godini upisan u program i razred, odnosno da ima status redovitog učenika. Potvrde o školovanju učenika se mogu koristiti za različite svrhe kao što su ostvarivanje prava na učenički prijevoz, dječji doplatak, stipendiranje i druge. Generirana potvrda je u PDF formatu, sadrži elektronički pečat i nakon što je učenik ili roditelj preuzmu na računalo ili mobilni uređaj mogu je slati elektroničkom poštom ili ispisati, ovisno o potrebama.

Ispis potvrda omogućen je u e-Dnevniku za učenike i roditelje koji je dostupan na poveznici https://ocjene.skole.hr, a moguće ih je generirati i u CARNET-ovoj mobilnoj aplikaciji za e-Dnevnik koja je dostupna na Google Play Storeu i na App Storeu.

Detaljne upute o ispisu potvrda možete pronaći u e-Dnevnik uputama za učenike i roditelje.

Na taj način izdane potvrde u potpunosti zamjenjuju potvrdu iz škole u svim pravnim poslovima, pa više nije nužno dolaziti po potvrdu u školsku administraciju.

Organizacija nastave u šk. god. 2021. / 2022.

Organizacija rada Prometne škole u šk. god. 2021. / 2022.
Modeli i preporuke za provedbu nastave u 2021. / 2022.
Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti Covid – 19
Mogućnosti izvođenja izvanučioničke nastave

Nastavak obrazovanja u šk. god. 2021. / 2022.

Raspored ispita