Kamo nakon srednje?

Želite steći jasniju sliku o sebi? Pomoću ovog upitnika ocjenjivat ćete svoje interese i kompetencije: https://e-usmjeravanje.hzz.hr/Predanketa.

Niste sigurni što je optimalno zanimanje ili radno mjesto za vas? Ispunite upitnik za samoprocjenu osobina ličnosti povezanih s poslom i saznajte odgovor na to pitanje. Upitnik je dostupan na: http://samoprocjena.hzz.hr/.

Na raspolaganju vam stoji i Sveučilišni savjetovališni centar (SSC) koji je osnovan s ciljem pružanja različitih oblika podrške i pomoći studentima i djelatnicima riječkog Sveučilišta. Sve su usluge centra besplatne za korisnike. U okviru SSC-a djeluju Psihološko savjetovalište, Ured za studente s invaliditetom i Ured za karijere. Više na: http://www.ssc.uniri.hr/hr/.

Još se niste odlučili i ne znate kamo nakon srednje? Ili možda jeste, ali ne znate kome i gdje se obratiti?

Za više informacija pogledate prezentaciju u prilogu.

Kamo nakon srednje škole

Moje prvo zaposlenje?

Odlučili ste se zaposliti? Pročitajte u nastavku kako ostaviti najbolji mogući dojam na natječaju za zapošljavanje.

Informacije o tome kako dobro napisati životopis i molbu za zapošljavanje dostupne su na stranici: https://www.hzz.hr/usluge-poslodavci-posloprimci/zamolba-i-zivotopis/#.

Informacije o tome kako se pripremiti za razgovor za posao dostupne su na stranici: https://e-usmjeravanje.hzz.hr/razgovor-za-posao.