Svečana podjela svjedodžbi, pohvalnica i knjiga odličnima i uspješnima (7. srpnja 2022.)

Na današnjoj svečanosti koja se održala u kinodvorani Škole dodijeljene su knjige učenicima koji su postigli odličan uspjeh i uzorno vladanje. Knjige u znak trajnog sjećanja dobilo je ukupno 14 učenika i svakako ih treba još jednom navesti. Naši odlikaši školske 2021./2022. su:

1. TC: Dominik Jurković
1. PF: Hana Kasumović
1. V1: Ivan Bogović, Eduardo Glussi
2. TC: Marin Gašparović, Antonio Šimanić
3. TC: Lucija Čavić, Ivana Cvitanušić, Anamaria Paškvalić
3. V1: Hrvoje Maslak
4. TC: Leon Maksimović, Mia Mlinarević, Magdalena Tuvaljević
4. PF: Eva Kolarić

Dodijeljene su i pohvalnice učenicima za sudjelovanje u brojnim projektima i izvannastavnim aktivnostima. Nećemo navoditi njihova imena jer je riječ o čak 69 učenika 😊 i zbog toga smo itekako ponosni.

Uslijedile su još dvije posebne nagrade za dva posebna učenika. Vesna Tijan, razrednica  3. V 2 razrednog odjela,  uručila je nagradu svojem učeniku Arvinu Jakupoviću za osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2022., koje se održalo u Zagrebu i na kojem je Arvin uspješno predstavljao našu Školu.

Druga je nagrada najposebnija jer ipak je to nagrada za učenika generacije. Ove je godine zasluženo pripala našoj Luciji Čavić (3. TC), učenici o kojoj imamo samo riječi hvale. Evo što joj je poručila njezina razrednica Beti Milardović:

Draga Lucija!

Učenje je kao veslanje uzvodno, čim prestaneš, odmah kreneš unazad.

Čovjek uči dok god živi.

Zato neka ti je ova knjiga na pomoć i korist kroz tvoje cjeloživotno putovanje.

Čestitamo još jednom svima u nadi da ćete nastaviti veslati kroz život i da će dogodine popis najboljih i najuspješnijih  biti još dulji.

Pripremila: Vesna Rubeša