U Mramornoj dvorani Guvernerove palače 25. travnja 2018. svečano smo proslavili 50 rođendan naše Škole. Tom su se prigodom okupili brojni uzvanici, nastavnici, umirovljenici, bivši ravnatelji i učenici koji su se istaknuli u realizaciji brojnih izvannastavnih aktivnosti. Svojim su dolaskom svečanost uveličali i predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije, Veleučilište u Rijeci te predstavnici tržišta rada i brojnih tvrtki.

Posebno smo zahvalni pročelnici Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Editi Stilin koja je prigodnom čestitkom, u ime našeg osnivača Primorsko-goranske županije, izrazila zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom. Istaknula je kako Županija ulaže znatna sredstva u poboljšanje uvjeta rada Škole, a posljednje veće ulaganje bila je nabava novoga vozila za obuku naših vozača. U okviru svečanoga programa prigodno obljetničko izdanje školskoga Ljetopisa predstavila je njegova glavna urednica Madlen Zubović, a premijerno je prikazan i promotivni film o Školi.

Važno je istaknuti kako je ovom prigodom sedmero djelatnika naše Škole proslavilo još jedan značajan jubilej, 25 godina rada u Prometnoj školi, a u njihovo se ime vidljivo dirnuta zahvalila naša pedagoginja Mara Topčić-Bradanović. Još jednom čestitamo našim dragim jubilarcima: Nataliji Barić, Leli Krušlin, Editi Poszer, Franju Rimpfu, Mari Topčić-Bradanović, Madlen Zubović i Radmili Žuljević.