Unatoč još jednoj školskoj godini bremenitoj problemima i poteškoćama, ponosni smo na naše iznimne učenike koji su postigli izvrstan uspjeh i uzorno vladanje.

Među njima je i četvero najboljih koji su se natjecali za učenika/cu generacije pa ih s radošću i zadovoljstvom predstavljamo.

Svi naši odlični učenici bit će nagrađeni pohvalama i prigodnim nagradama na svečanoj podjeli svjedodžbi.

Razredni odjel: 4. TC
Razrednik: Marijeta Mašić, prof., i Linda Grubišić Belina, prof. 
Učenik: Tin Božičević 

Dojmio me se prije svega svojom osobnošću; izuzetno marljiv, odgovoran, u radu dosljedan i temeljit, samozatajan, brižan, kolegijalan, pravi altruist s posebno izraženom empatijom – pravi dragulj. Ovako je Tina opisala nastavnica Mira Žepina. Slične zaslužene hvalospjeve upućuju i drugi nastavnici te učenici 4. TC razrednoga odjela. I u ovo današnje vrijeme često iskrivljenih vrijednosti još uvijek smo svi – i stariji i mlađi – dotaknuti i oplemenjeni dobrotom i kvalitetom ovakvih pojedinaca.

Tin je dosljedno dobar učenik – prva je dva razreda prošao s vrlo dobrim u uspjehom, a treći i četvrti s odličnim. Uvijek uzorna vladanja. U ovoj je godini sudjelovao na školskoj razini Natjecanja iz engleskoga jezika te u projektu Erasmus + Romobil (Road Mobility). Njegova je želja upisati Fakultet prometnih znanosti na Sveučilištu u Zagrebu. Tine, želimo ti da upišeš željeni fakultet! Znamo da ćeš zahvaljujući osobnim kvalitetama i stručnim kompetencijama ostvariti sve svoje snove.

Razredni odjel: 2. V1
Razrednik: Alen Panić, struč. spec. ing. traff.
Učenik: Patrik Prskalo

Patrik Prskalo učenik je drugog razreda obrazovnog programa Vozač motornog vozila (2. V1). Prvi i drugi razred završio je s odličnim uspjehom i uzornim vladanjem. Patrika karakterizira vrlo predan rad, što se posebno istaknulo u proteklom specifičnom periodu kombinacije online nastave i nastave uživo. Uz navedeno, nije mu problem pomoći kolegama u razrednom odjelu redovito ih podsjećajući na obveze u razrednoj grupi.

Osim što je ambiciozan u svojim školskim obvezama, Patrik je i odličan sportaš. Na nogometnim terenima brani vrata svoje momčadi, koja postiže fenomenalne rezultate u nacionalnoj ligi.

Razredni odjel: 3. TC
Razrednik: Slađana Savić, prof.
Učenik: Magdalena Tuvaljević

Magdalena Tuvaljević iznimno je odgovorna i predana u radu. Iako sudjeluje i u izvannastavnim aktivnostima, uspješno uspijeva riješiti sve školske obaveze. Voli sve temeljito proučiti i naučiti s razumijevanjem. Spremna je pomoći svojim prijateljima u svakom trenutku te prenijeti svoje znanje. Ima svoj stav i ne odstupa od njega što je čini posebnom. Pravo je zadovoljstvo imati takvu učenicu u razredu.

Magdalena, čestitam ti. Ostani takva i dogodine!

  Razrednica: Slađana Savić, prof.

Učenica Magdalena Tuvaljević uistinu je zaslužila da zvanično bude proglašena najboljom u ovoj školskoj godini. Magdalena je vrijedna, pouzdana, kreativna, temeljita u radu. Često je bila dobri duh razrednog odjela, pamtila za svih, ukazivala mi na potrebu da nešto dodatno pojasnim. Tražila je inovativne metode za prezentaciju svoga znanja i rado ih podijelila s ostalim učenicima. Ne mogu se sjetiti niti jedne situacije u kojoj je Magdalena nešto zaboravila ili nije mogla/znala. Umjesto „ne“ često rabi riječi „kada“, „može“, „u redu“, „ja ću“… Svi provjere koje je prošla dovele su je do prosjeka ocjena 5.0, ali te provjere ne mogu točno ocijeniti koliko je Magdalena posebna i jedinstvena. Ponosna sam što sam njena nastavnica i radosno priznajem da me nadmašila u prezentacijskim metodama i da imam od nje što naučiti. Bravo, Magdalena!

 Edita Poszer, prof.

Razredni odjel: 3. V1
Razrednik: Vesna Rubeša, prof.
Učenik: Antonio Blažević

Osim što je odličan učenik uzornoga vladanja i jedan od konkurenata za ovogodišnjeg učenika generacije, evo još par riječi o ovom simpatičnom momku. Antonio je uvijek nasmijan, spreman za suradnju, pristojan, društven i omiljen u razredu. Kad Antonio dobije neko zaduženje, možete mirno spavati znajući da će zadatak odraditi kako treba jer je odgovoran i poštuje dogovor. Ako trebate pomoć, obratit ćete se upravo Antoniju, bilo da ste učenik ili nastavnik. Meni je, kao razrednici 3. V1 razrednog odjela, Antonio tijekom sve tri godine bio desna ruka, pogotovo tijekom nastave na daljinu.

Ove se godine natjecao na školskoj, potom međužupanijskoj razini natjecanja iz sektora Promet i logistika za zanimanje vozača motornog vozila. Njegov ga mentor posebno pohvaljuje zbog iznimnog truda i ozbiljnosti koju je pokazao.