Državno natjecanje učenika strukovnih škola

Učenici Prometne škole sudjelovali su na državnom natjecanju učenika strukovnih škola koje se održalo u Zagrebu, u prostoru Zagrebačkog velesajma od 10 do 12. svibnja 2022. godine. Organizator natjecanja je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a samo natjecanje predstavlja najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovom dijelu Europe. Sudjelovalo je više od 360 najboljih učenika strukovnih škola u više od 40 disciplina.

Učenik Arvin Jakupović iz 3.V2 razrednog odjela predstavljao je Prometnu školu u disciplini Vožnja motornog vozila. Vrlo je uspješno svladao sve postavljene zadatke i jako se dobro snašao u rješavanju praktičnih problema kao i u vještini vožnje. Zasluženo je osvojio treće mjesto što je izvrstan plasman. Ponosni smo na učenika, na ostvareni plasman, njegov ozbiljan pristup natjecanju te mu u ime svih nastavnika čestitam na uspjehu.

Učenica Magdalena Tuvaljević iz 4. TC razrednog odjela sudjelovala je na državnoj razini natjecanja Worldskills Croatia 2022. u disciplini Prometna logistika. Magdalena  se predano pripremala za natjecanje te u jakoj konkurenciji  osvojila 7. mjesto. Čestitke i Magdaleni na ostvarenom rezultatu.

Bojan Petran, dipl.ing., prof.savjetnik