Održana školska natjecanja iz Informatike, Engleskog jezika i Geografije

 Niti ova pomalo čudna školska godina koja je počela pod maskama i nastavila se online, nije spriječila najodvažnije učenike da se pripremaju i sudjeluju na natjecanju iz Informatike. Na natjecanje se prijavilo četvero učenika, ali su, nažalost, zbog zdravstvenih problema dva odustala. Hrabro se uhvativši u koštac sa zadacima, na školskoj razini održanoj 3. veljače, natjecali su se Antonio Nimac i Teo Rožić.

Natjecanje su nadgledale članice školskog povjerenstva za provedbu natjecanja, profesorice Đurđica Jelušić, Gordana Senić Koprivnikar i Vesna Tijan.

Učenici 4. TC razrednog odjela Tin Božičević, Ante Tomić, Antonio Nimac, Marko Pikec, Karlo Stanić i, jedina djeva među „vitezovima okruglog stola“, Antonija Benić sudjelovali su u natjecanju iz Engleskog jezika održanom 15. veljače. Njihovi su dojmovi uglavnom slični, složili su se u procjeni kako su neki zadaci bili prilično teški te kako im je vokabular u pojedinim tekstovima bio djelimice nepoznat. Zadaci na natjecanju su iz gimnazijskog programa, ali se naši učenici natječu u kategoriji strukovnih škola. Dodatna je stavka u složenosti ovoga natjecanja to što su se kandidati morali točno pridržavati pravila kod ispisivanja odgovora u čistopis jer su se bodovale samo ispravno i čitko napisane riječi.

Natjecanje je pratilo povjerenstvo u sastavu profesorica Beti Milardović i Klaudije Šanko te profesora Marina Marijanića.

Čestitamo ekipici  odvažnih Engleza i navijamo da se plasiraju na županijsku razinu natjecanja.

Školska razina natjecanja iz Geografije održana je u ponedjeljak 22. veljače. Pod mentorstvom profesora Ivana Čirjaka natjecali su se Lucija Čavić i Dominik Kožul, učenici 2. TC razrednog odjela i to u kategoriji četvrtih razreda.

Čestitamo svim sudionicima natjecanja! Želimo im što bolji rezultat i plasman na iduću razinu.