Sudjelovali smo u akciji:“ Zasadi drvo-ne budi panj!“ koja se diljem Hrvatske provodi od 1. ožujka 2021. do 7. ožujka 2021.

Članovi radionice: “Živimo s osmijehom“, domar Škole, g. Stanislav Srdoč  i Mara Topčić-Bradanović, školska pedagoginja, sudjelovali su u akciji sadnje drveća u vrtu ispred južnog ulaza u školu. Zasadili smo po jednu sadnicu šljive i kruške. Sadnice su nam donirali volonteri Primorsko-goranske županije u suradnji s  KD Čistoća Rijeka d.o.o.  Privatni donator nam je poklonio jednu  mladicu hrasta plutnjaka, ali ona je još uvijek premala za sadnju….Njegovat ćemo je do iduće godine i tek onda će biti spremna za presađivanje.

Zahvaljujemo se na njihovoj donaciji.

Radosni smo što smo bili dio ove akcije.

Udruga pod nazivom: “Zasadi stablo, ne budi panj!“ ima digitalnu kartografsku vizualizaciju svih zasađenih lokaliteta tako da ćemo i na taj način ucrtati mjesto gdje smo zasadili naša mlada drveća.

Učenice i učenici koji su sudjelovali u akciji su: Nia Buneta, Iva Ivkić i Ela Ćoralić iz 1.PF razrednog odjela, maturantice iz 4.TC razrednog odjela: Sara Rahmanović i Antonija Benić i maturant Zvjezdan Kovačević.